Zapraszam do dyskusji

Moderator: Jaahquubel
Kuba napisał(a):Swoją drogą 7 lipca we Wrocławiu odbędzie się pierwszy koncert zespołu w PL , wybiera się ktoś na niego?
Grey napisał(a):Niemal codziennie słucham "Who wants to live forever", to dla mnie jeden z takich utworów best of the best.
Bartas, myślę, że pozostali żyjący muzycy będą w stanie pokazać magię Queen. Mimo charyzmy Freddiego, która powodowała te dreszcze, ten zespół w warstwie muzycznej był i nadal jest niemal genialny. Życzę wspaniałych wrażeń na koncercie
Loyolny napisał(a):Jeden z najzarąbistszych kawałków ever
Kochał życie. Cóż za poezja. Przez "rz" byłoby celniej.Bartas napisał(a):A że kochał życie, czasem nawet aż za bardzo do tego stopnia, że przepłacił życiem
Owszem. Ale stwierdzenie, że np. Freddie był Parsem nie jest ocenianiem, tylko stwierdzeniem faktu. To że lubił również chłopców, także nie jest oceną.Bartas napisał(a):NIE NAM, KURNA, OCENIAĆ!!!
Tej, trzym się faktów. Rozumiem, że nazwanie pederasty pederastą jest brakiem szacunku? http://pl.wiktionary.org/wiki/pederastaBartas napisał(a):Jeśli nie masz nic do powiedzenia pozytywnego na temat Freddiego czy innych osób zaliczających się do mniejszości seksualnej - nie pisz nic! Ja ja czegoś nie lubię, czy nie znam to się nie odzywam! Dziękuję.
Loyolny napisał(a):Tej, trzym się faktów. Rozumiem, że nazwanie pederasty pederastą jest brakiem szacunku? http://pl.wiktionary.org/wiki/pederastaBartas napisał(a):Jeśli nie masz nic do powiedzenia pozytywnego na temat Freddiego czy innych osób zaliczających się do mniejszości seksualnej - nie pisz nic! Ja ja czegoś nie lubię, czy nie znam to się nie odzywam! Dziękuję.
Czy jednak jest faktem, czy, jak twierdziłeś, brakiem szacunku? Trzymajmy się faktów.Bartas napisał(a):Freddie był biseksualny. Co to ma jednak do jego niezwykłego talentu? Nic!
Loyolny napisał(a):Czy jednak jest faktem, czy, jak twierdziłeś, brakiem szacunku? Trzymajmy się faktów.Bartas napisał(a):Freddie był biseksualny. Co to ma jednak do jego niezwykłego talentu? Nic!
freddie był pederastą zwykłym
Bartas napisał(a):Chodzi o sposób, w jaki to kaktus napisał/a:
freddie był pederastą zwykłym
Uderzyło mnie to słowo "zwykłym". To jakby powiedzieć: "zwykły cham i prostak". Chociaż może się mylę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości