Moderator: Jaahquubel
moher napisał(a):Na muzyce nie trzeba się znać. To materia intuicyjno gustowo mistyczna.
Asteria napisał(a):Lubię też poezje śpiewaną w wykonaniu Piotra Roguckiego. A Jego duet z Joanną Lewandowską wprost uwielbiam - "Polowanie na wilki".
http://www.youtube.com/watch?v=kmlJGgd0Wu8
No i wspomnianych Raz Dwa Trzy (uwielbiam "Trudno nie wierzyć w nic") i SDM też lubię, rzecz jasna . Ale tak Turnau i Przemyk wiodą prym.
Zakrzak napisał(a):Poczekaj tylko aż Kred się odezwie
ja tam też lubię Roguca, szczególnie sprzed czasów Comy
moher napisał(a):Na muzyce nie trzeba się znać. To materia intuicyjno gustowo mistyczna.
,Asteria napisał(a):Zakrzak napisał(a):Poczekaj tylko aż Kred się odezwie
ja tam też lubię Roguca, szczególnie sprzed czasów Comy
A niech się odzywa, jeśli chce. Mnie to zupełnie nie przeszkadza. Słucham tego, co lubię i czuję - fajnie kiedy ktoś ma zdanie podobne, ale gniewać się za odmienne nie mam zamiaruA co do Comy i Roguca, to dziwi mnie bardzo to, że aż tak skrajne emocje wzbudzają... Szkoda, że tych "staroci" nie wydał, bo to co w sieci krąży jakością nie grzeszy, a wielka szkoda...
Zakrzak napisał(a):Piosenka Pisana Noca,A My,Nienasycenie,Słowa i Sny, Legenda o prózności... toż to dzieła są!
Asteria napisał(a):Dlaczego "teraz"?
Chaos napisał(a):Sorry Inri, ale nie ma lepszego wykonania tej pieśni niż:
Dyjak ma mega wokal!
Olo napisał(a):Asteria napisał(a):Dlaczego "teraz"?
Ponieważ pierwsza i druga płyta były do słuchania. Trzecia o wiele mniej.
Natomiast, jak kupiłem żonie to DVD, to wyłączyliśmy po trzeciej piosence. Nie wiem, kto mu głupot na temat emisji głosu naopowiadał, ale to nie był chyba przyjaciel.
Chaos napisał(a):No jak tam uważasz.Kiedyś była na YT wersja live w której wygar był jeszcze większy, ale jakieś dziady wzięły i usunęły. Wogle, Dyjak jest ok.
pietrze napisał(a):Mój faworyt
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości