Moderator: Jaahquubel
Gawain napisał(a):Kraina łagodności tez jest od czapy. Zwłaszcza jeśli w tę szufladkę próbuje się włożyć Kaczmarskiego, Raz Dwa Trzy czy niektóre piosenki z Piwnicy pod Baranami. Nie rozumiem tych szufladek i na nie się zżymam co nie przeszkadza mi posłuchać tego i owego co jest do owej szufladki wrzucane. Tylko tych wszystkich Starych Dobrych Bukowin nie trawię. Tu się żonie nie udało mnie złamać
rosim napisał(a):Poza tym ostatnio nawet spiewają do tekstów Bogdana Loebla - jak ktoś nie wie, to poeta, który pisał teksty dla Breakoutów.
gloomy napisał(a):ale same trv metale tutaj, wszystko co bez przesterów odrzucają
uwielbiam SDM, byłem kiedyś na koncercie nawet, fenomenalny kontakt z publiką. Spokojne klimaty Lipnickiej i Portera (w najbliższą sobotę idę na ich koncert)też całkiem spoko
rosim napisał(a):Poza tym ostatnio nawet spiewają do tekstów Bogdana Loebla - jak ktoś nie wie, to poeta, który pisał teksty dla Breakoutów.
mam tą płytę pożyczoną od brata ale jeszcze nie słuchałem, dobre?
gloomy napisał(a):Spokojne klimaty Lipnickiej i Portera
rosim napisał(a):Większość o SDM ma skojarzenia z piosenkami Stachury
Zakrzak napisał(a):bierzesz płytkę, wsadzasz do napędu i słuchasz
Gawain napisał(a):I to tez jest Kraina Łagodności?![]()
Gawain napisał(a):Kraina łagodności tez jest od czapy. Zwłaszcza jeśli w tę szufladkę próbuje się włożyć Kaczmarskiego, Raz Dwa Trzy czy niektóre piosenki z Piwnicy pod Baranami. Nie rozumiem tych szufladek i na nie się zżymam co nie przeszkadza mi posłuchać tego i owego co jest do owej szufladki wrzucane. Tylko tych wszystkich Starych Dobrych Bukowin nie trawię. Tu się żonie nie udało mnie złamać
Chaos napisał(a):Bukartyka lubię.
Janis napisał(a):A co myślicie o muzyce Grzegorza Turnaua i Stanisława Sojki?
moher napisał(a):Na muzyce nie trzeba się znać. To materia intuicyjno gustowo mistyczna.
Janis napisał(a):A co myślicie o muzyce Grzegorza Turnaua i Stanisława Sojki?
Asteria napisał(a):A Soyka....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość