adameria napisał(a):Kolejność była wynikiem głosowania słuchaczy. Trójki, oczywiście.
A to przepraszam, nie wiedziałem.
No i oczywiście nie dziwi mnie wynik głosowania słuchaczy oraz jednocześnie poniekąd tłumaczy tę akcję zes Chłopcami...
Moderator: Jaahquubel
adameria napisał(a):Kolejność była wynikiem głosowania słuchaczy. Trójki, oczywiście.
adameria napisał(a):Natomiast potępianie w czambuł takiego czy innego dyrektora bo był mianowany wg klucza partyjnego mija się z celem.
Niestety, niezależnie od opcji politycznej władza pcha się mediów publicznych traktując je jak tubę propagandową.
Dyr. Jethon bardzo podpadła mi "Orłem", ale na plus był powrót Niedźwiedzia za jej sprawą (wiem, tutaj nie jestem
obiektywny) i jednak stawianie na muzykę. Przynajmniej ja to tak odbierałem.
Po akcji ze Skowrońskim słuchałem dalej, ale w pewnym momencie stwierdziłem, że niewiele mnie przy Trójce nie trzyma, a wiele rzeczy odpycha. I przestałem słuchać.adameria napisał(a):Trójka jest cały czas dobrym radiem!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TpNc6uh0jbk[/youtube]
adameria napisał(a):"Freedom" Georga Michaela
moher napisał(a):Na muzyce nie trzeba się znać. To materia intuicyjno gustowo mistyczna.
moher napisał(a):Na muzyce nie trzeba się znać. To materia intuicyjno gustowo mistyczna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości