Moderator: Jaahquubel
Bierz piątkę, nigdy nie zaszkodzi.Pierog napisał(a):No bo właśnie nowy rok się zbliża, coś mnie na basik strasznie wzięło i oczywiście dylemat czy 4 czy 5 strun...
Kred napisał(a):Bierz piątkę, nigdy nie zaszkodzi.
Kred napisał(a):Bierz piątkę, nigdy nie zaszkodzi.Pierog napisał(a):No bo właśnie nowy rok się zbliża, coś mnie na basik strasznie wzięło i oczywiście dylemat czy 4 czy 5 strun...
ddrum napisał(a):wiecie jaki jest plus mieszkania pod jednym dachem ze świadkami jechowy![]()
po tych całych świetach bede mógł normalnie stanąć na wage bez obaw że przytyłem
maya napisał(a):Kred napisał(a):Bierz piątkę, nigdy nie zaszkodzi.Pierog napisał(a):No bo właśnie nowy rok się zbliża, coś mnie na basik strasznie wzięło i oczywiście dylemat czy 4 czy 5 strun...
ja ma "czwórkę" i w zupełności mi wystarczy
Jestem przeciw. Początkującemu zupełnie nie jest potrzebna piątka. Na czwórce też da się zagrać wszystko, a piątka jedna ma szerszy gryf przez co trudniej się gra (początkującym) i może to mocno zniechęcić do poważniejszej zabawy basem.
maya napisał(a): nie mamy jeszcze wątku dla basistów ?
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
maya napisał(a):Jestem przeciw. Początkującemu zupełnie nie jest potrzebna piątka. Na czwórce też da się zagrać wszystko, a piątka jedna ma szerszy gryf przez co trudniej się gra (początkującym) i może to mocno zniechęcić do poważniejszej zabawy basem.
maya napisał(a):
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości