Moderator: Jaahquubel
Pan Ksiondz napisał(a):Cześć.
Mam do odsprzedania bilet do GC w Pradze na 22.06
Można negocjować.
Quilombo napisał(a): gdybym poznawał ten zespół na bieżąco w latach 80' pewnie byłby to jeden z moich ulubionych. Ale ja akurat wtedy odkrywałem fascynująca twórczość takich legend jak Skaner czy Backstreet Boys
Smok napisał(a):Ja też zacząłem nietypowo, bo od Load, a nawet bardziej Reload... Bo z Load to znałem tylko te singlowe kawałki, więc też jakoś inaczej postrzegam ten zespół niż większość fanów... uznając np. St. Anger za album wybitny... ale klasykę w nowym wydaniu -> typu Death Magnetic także bardzo doceniam...
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
Gómiś napisał(a):moim zdaniem najlepsze co Metallica napisała od momentu jak w kalendarza rok zaczyna się od cyfry 2
sebopole napisał(a):A ja wciąż czekam na nowy kawałek
Smok napisał(a):A moim niezbyt, bo większość kawałków z St. Anger jest dla mnie fajniejsza.
Leon napisał(a):Mnie się najbardziej kojarzy z płytą Garage Inc. co jest nieco zaskakujące zważając, że nie było na niej autorskich kawałków.
Właśnie miałem to samo.Leon napisał(a):Mnie się najbardziej kojarzy z płytą Garage Inc.
Napisałeś to specjalnie, prawda?...sebopole napisał(a):Metallicy
Kred napisał(a):Napisałeś to specjalnie, prawda?...sebopole napisał(a):Metallicy
Kred napisał(a):Po prostu jestem uczulon.
Zdziwiłbyś się jak WIELU fanów metalu i samej Metallici wciąż tak pisze. Mimo, że minęło kilka dekad i było to wielokrotnie tłumaczone.sebopole napisał(a):właśnie w ten sposób się pisało
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość