Kred napisał(a):Przerażająca jest Wasza utrata poczucia humoru
ojcieceryka napisał(a):@anku , jako łojciec ...bym Cię przez kolano przełożył i dałbym klapsa !![]()
"Jakim prawem chcesz mnie sądzić? Zostaw drzazgę w moim oku! Moim ludzkim prawem błądzić. Wszelkie sądy zostaw Bogu!"emjot napisał(a): ja się nie znam, nie analizuję, ja tylko czuję
infernal napisał(a):Byle wokale nie były schowane i będzie git. ..... Treść się liczy.
Rzecz w tym, że to tylko jeden z przykładów.anku napisał(a):Widocznie moje poczucie humoru ma inne granice niż Twoje.
Raczej zniesmaczenie dobiło do punktu krytycznego.infernal napisał(a):Mówisz, że strzeli focha?
Raczej zniesmaczenie dobiło do punktu krytycznego.
masakratorus napisał(a): Kolejne newsy w LUX INFO
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
anku napisał(a):Kred napisał(a):Przerażająca jest Wasza utrata poczucia humoru
Widocznie moje poczucie humoru ma inne granice niż Twoje. A widziałam już takie rzeczy, że naprawdę jestem w stanie uwierzyć, że Quis nie żartował. I to jest najbardziej smutne.ojcieceryka napisał(a):@anku , jako łojciec ...bym Cię przez kolano przełożył i dałbym klapsa !![]()
Na szczęście nic nie możesz zrobićPracuj na produkcji wśród prawie samych facetów, będąc w dodatku prawie najmłodszą osobą. Czasem się nie da inaczej i nawet mój ojciec to rozumie (co niekoniecznie znaczy, że akceptuje)...
Najnowszy nius jest taki. Reszta to standardowe kręcenie licznikiem wpisów.masakratorus napisał(a):Kred napisał(a):Jakiś termin mniej więcej?
Mniej więcej powinno już zaraz się drukować. Czyli luty tego roku wysyłka
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TpNc6uh0jbk[/youtube]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości