Smok napisał(a): może jestem współwinny słabej sprzedaży.
Laser napisał(a):Co takiego zatem tak frustruje Litzę?
Odpada. Ja pozwoliłem sobie skomentować ten filmik dopiero wczoraj. Film pojawił był się znacznie wcześniej. Moje gadanie zatem na pewno nie miało tu nic do rzeczy.infernal napisał(a):Przykładowo Twoje głupie gadanie.
masakratorus napisał(a):Laser nie kuma pewnych mechanizmów jakie zaszły w społeczeństwie po prawie dwóch latach epatowania strachem w mediach.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TpNc6uh0jbk[/youtube]
infernal napisał(a):Laser napisał(a):Co takiego zatem tak frustruje Litzę?
Przykładowo Twoje głupie gadanie.
Choć mogę się mylić - być może Twoje żałosne próby zwrócenia na siebie uwagi nie są dla niego źródłem frustracji a jedynie rozpaczliwym wołaniem o pomoc.
To nie jest żadne czepianie się tylko lekka beka.. Koncert przecież odwołano z powodu małej frekwencji. Publiczność nie była zainteresowana przyjściem - no to się czasem zdarza, Jednak dorabianie do tego ideologii i gadanie pierdoletów o jakimś zakazie grania i zakazie przychodzenia to już zakrawa na lekkie fiksum dyrdum..Pewna Starsza Pani napisał(a):To jest nic dobrego. Ani dla czepiającego, ani czepianego..
Laser napisał(a):A śmiech to samo zdrowie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości