Moderator: Kred
DiaSan napisał(a):(niska część pasma gitar kontra bas w nagraniach CD)
adam napisał(a):I teraz wszystkim zrobi się przykro, że poziom dyskusji nie spełnia Twoich oczekiwań
Poniedziałek rano, około 6:30. Pogoda późno listopadowa i taka też pora roku. Na którymś tam z kolei przystanku autobusowym, do masakrycznie zatłoczonego autobusu, wsiada uśmiechnięty gościu ... no i dostał w mordę.
Olo napisał(a):DiaSan napisał(a):(niska część pasma gitar kontra bas w nagraniach CD)
Mnie od dawna śmieszy moda na przestrajanie gitar coraz niżej.
O ile dropy rozumiem (jak też strojenia tzw. alternatywne również), gdyż stwarza to nowe możliwości warsztatowo-kompozycyjne, ale obniżanie stroju bo tak wszyscy grają i podobno lepiej brzmi to już nie rozumiem.
Cały czas czekam na płytę nagraną (niekoniecznie przez Luxtorpedę) w stroju dropped Q. Wesoła basowa rodzina.
Na mody nic nie poradzisz. Życie społeczne na tym polega że inspirujemy się nawzajem. Dobre, sprawdzone wzorce i patenty z różnych powodów znajdują szybko naśladowców. Ani to dobre ani złe - tak się poOlo napisał(a): obniżanie stroju bo tak wszyscy grają i podobno lepiej brzmi to już nie rozumiem.
Laser napisał(a):Wszyscy jesteśmy warzywami w jednej zupie.
Brzmi groźniej - bardziej że tak powiem złowieszczo
Kred napisał(a):(...) nie nadążam.
...ale o ten.DiaSan napisał(a):Ale poziom tej dyskusji mnie nie ująłTo też pytania raczej nie zadam ...
...
Wysłanie przesyłki 2017-10-25 19:37 WER Komorniki
Nadejście 2017-10-26 01:44 WER Zabrze
Wysłanie przesyłki 2017-10-26 09:55 WER Zabrze
Wysłanie przesyłki 2017-10-26 14:06 UP Częstochowa 2
Nadejście 2017-10-26 14:56 UP Częstochowa 2
DiaSan napisał(a):Korci mnie jeszcze aby zweryfikować nagrania na winylu ... ale ale ale ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości