Na dobranoc dałam Klarze buziaka w czoło i powiedziałam, że to od Ciebie. Tak słodko przymrużyła oczy, uśmiechnęła się i wtuliła mocno... Taki spokój nagle zagościł na jej twarzy...
Godzinę przed terminem...ale jest! Nowy kanał, stare mixy w nowej oprawie... Na dzień dzisiejszy przesłane wszystkie "The best of" oraz "Pierwiastki...", aktualnie będę przesyłał dalsze części filmików, m.in odświeżoną "Historię Prawdziwą" czy też Funny Moments. Pojawi się także niespodzianka, ale o tym poinformuję Was później...zapraszam do wyrażania swoich opinii(co jest dla mnie niezwykle ważne) oraz do rozsyłania adresu nowego kanału, ponieważ starego już nie ma, a zależy mi na tym, aby nowe produkcje obejrzał każdy, kto dzięki tym filmikom podnosił się z depresji i różnych przeciwności. PS jakby ktoś mógł chłopakom z zespołu podesłać - byłby wdzięczny.
Bardzo fajnie się to prezentuje! Zabawna kompilacja bez zbędnych udziwnień i niepotrzebnych wstawek. Świetna robota! Dobrze, że ktoś się zajmuje takimi rzeczami. Osobiście natrafiłam na te filmiki przed pojawieniem się na forum i naprawdę wzbudziły we mnie jeszcze większe zainteresowanie zespołem, a chyba o to między innymi chodzi. Szacunek za poświęcony czas na przygotowanie tego wszystkiego!
Chciałam ostatnio wrócić do Funny moments. Problem w tym, że nie mogę odtworzyć vol. 3... Ktoś wie jak zaradzić temu? Akurat ten odcinek był moim ulubionym. :>
Wake me up, when it's all over...
"De profundis clamavi at te, Domine. Domine exaudi orationem meam."