Trzydzieści setków baranów porwołem, dwadzieścia setków baranów zjodłem, w tym cztery śmierdzące i żyje
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
morfina napisał(a):Zdaje im się po prostu, że są fajni. Otóż nie są.
Trzydzieści setków baranów porwołem, dwadzieścia setków baranów zjodłem, w tym cztery śmierdzące i żyje
Zaraz Ci sieknę i skończysz pyskować, gówniarzu.Odyn napisał(a):To zanieś do człowieka, który w internecie reklamuje się jako "Odzyskiwanie danych". Zapłać mu 200 i przestań rozpaczać.
Kred napisał(a):gówniarzu.
ddrum napisał(a):mu!!
Już niebawem dzień Ojca. Z tej okazji niesamowity film z udziałem chłopaków z ośrodka wychowawczego w Trzebieźy. Muzyka Luxtorpeda. Niesamowite spotkanie z wyjątkowymi ludźmi.
Na zakończenie IV PRZETWORNIKA 11 maja 2015 r. odbył się wyjątkowy koncert zespołu LUXTORPEDA dla uczestników Przeglądu Twórczości Młodzieży. Koncert był połączony z nagraniem scen do filmu grupy ArtCrew "FATHER0" oraz teledysku zespołu Luxtorpeda do utworu "Nieobecny nieznajomy". Zobaczcie wspomnienia z tego spotkania
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość