Pewna Starsza Pani napisał(a): na co Ci tyle kasy?!
Trzydzieści setków baranów porwołem, dwadzieścia setków baranów zjodłem, w tym cztery śmierdzące i żyje
Pan Bóg w swej nieskończonej mądrości chyba wybrał sobie mnie na Ateistę
כל המקיים נפש אחת, מעלין עליו כאילו קיים עולם מלא
ninia napisał(a):To lepiej zmykać z Poznania jak najprędzej. Uciekać stamtąd od razu po koncercie, już opuszczać to miasto - jeszcze tego samego dnia...
daro napisał(a):Wszystkim, którzy zostają w Poznaniu do niedzieli, pewnie przyda się informacja, że 14 października od 9.00 odbywać się będzie poznański maraton. Start i meta są na Targach, czyli bardzo blisko dworca PKP. Zamkniętych zostanie w cholerę dużo ulic w całym mieście i zmienione trasy tramwajów i autobusów.
Trzydzieści setków baranów porwołem, dwadzieścia setków baranów zjodłem, w tym cztery śmierdzące i żyje
maya napisał(a):Do czego ta lista?
maya napisał(a):...
61. warciorz x2
333. maya
Gardło już nie temasakratorus napisał(a):Dlaczego zabrakło Creation of death? To dopiero byłoby wspomnieniowe granie.
"Jakim prawem chcesz mnie sądzić? Zostaw drzazgę w moim oku! Moim ludzkim prawem błądzić. Wszelkie sądy zostaw Bogu!"emjot napisał(a): ja się nie znam, nie analizuję, ja tylko czuję
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości