Siema wszystkim mialem przyjemna okazje porozmawiac z Robertem Drężmakiem na woodstocku i powiem wam ze jest to bardzo fajny i wesoly koles!!! mieszka cale zycie w szczecinie jakby ktos sie pytal
Cała Luxtorpeda (może oprócz Litzy, niech mnie ktoś poprawi w razie czego) podpisywała płyty w sklepiku jakieś pół godziny po koncercie. Hansa spotkaliśmy tam jeszcze jakieś dwie godziny po koncercie. A Drężu przylazł też po koncercie Arki.
Thank you for helping us help you help us all. Patriotism is a virtue of the vicious.
Olo napisał(a):Cała Luxtorpeda (może oprócz Litzy, niech mnie ktoś poprawi w razie czego)
Poprawiam CAŁA LUXTORPEDA
na Licę się troche czekało, i przylazł ale Drężmak pamiętam rzucił takim zdaniem "nie ma Litzy, ale jest acidolka - jej podpis jest warty trzy razy więcej"
Drężmak jest mi szczególnie bliski przez Firebirda, gdyż również posiadam (tylko w gorszym stanie ). Posłuchałem sobie instrumentalnych numerów, tych z dodatkowymi solówkami, i powiem Wam, ze są bardzo stylowe, smaczne, świetne technicznie i brzmieniowo!
Drężmak przy okazji żółtej i zielonej już mówił, że to kolory "bajkowe". I raczej na koncerty Arki się nadają... Tak więc nie sądzę. Z tego co się odgrażał można wywnioskować, że w głowie mu siedzi jakiś nowy projekt...
Thank you for helping us help you help us all. Patriotism is a virtue of the vicious.